Змеино-перелюбний роде

Елена Пивнева
Змеїно-перелюбнії роде ,
до Бога і Христа мого неходе ,
поспешіть бо година вже остання ,
а мії Бог і Христос одне кохання .

Бо важкиї цей рік скоро скінчітся ,
і твії останнії рік вже ось стучітся ,
прі сурмі осанній що співає ,
Агнець наречену зустричае .

А ти відкинутиї за дверима і далеко ,
весілля йде летиш ті мов лелека ,
подумай я прошу тебе в остання ,
бо твії рік і година вже остання .