I куди нам тепер летiти?

Дарья Савицкая-Кюри
ти десь там, тобі там добре, мабУть,
твої руки когось вже гріють.
тільки досі не можу ніяк збагнуть,
що плекає в мені надію?

чи її вже зовсІм нема? дарма
я з тобою була відкрита.
під ногами весь світ, а землі нема,
і куди нам тепер летіти?