How to help a snail? Как помочь улитке?

Сергей Головин-Голжи
Every day a pretty Snail
Walks to get her daily mail.
Many letters, telegrams
Weigh sometimes a hundred grams.
Dear children! Help the Snail!
Show her how to use e-mail!

          * * *

Одна улитка каждый день
На почту ходит. Ей не лень
Тащить тот ворох телеграмм,
Который весит сотню грамм.
Откройте, дети, ей секрет,
Что есть для почты Интернет.