скоро

Самарканд
скоро очередь строчек     жужа буба                старый поезд долго мчался готя паворознюк

в усьому свити
грошей бильше не стало
в усьому свити
алей менше теж не буде
в усьому свити
лишень час спливае тихо
в усьому свити
монеткі хвацько зостаються
в усьому світі
можно ещё собрать хутко міліярдів може з двадцять
в усьому свити
можнай зоврим нейзбирати
в усьому свити
бож цей час брийльмає квапно
в усьому світі
крепосное вапно
в усьому свити
гареліе валтор