03062012

Виктор Войтюк
                Т Р О И Ц А
          Праздник троицы настал - Дух апостолов призвал,
          Разойтись по всей Земле - библию читать везде.
          Проповедовать о том, что не даром мы живём
          Детям нашим передать - веру в Бога не отнять.
         
          Все под Богом ходим мы, от создания Земли
          Он один, но вместе с тем - Бог и Сын, и Дух святой.
          И как сонце над Землёй - Видим, Светит, Греет нам.
          Значит троица одна не раздельная она.
02.06.2012год               Виктор Войтюк.


         Trinity               
The holiday of trinity came - Spirit of apostles called,
To divide by all Land - to read a gospel everywhere.
To preach that we live not for free
To the children our to pass to - faith in God not to take away.

All we walk under God, from creation of Earth
He one, but at the same time is God both Son and Spirit saint.
And as a sun above Earth - we See, Lights, Warms to us.
One trinity means not separate she.
         02.06.2012год                Victor Voitjuk.