Кола жыцця

Лариса Винникова 2
Раніцай - гульні і школа,
Удзень - гаспадынін клопат.
Вечар... А ты ж не робат!
Цягне ў рук моцных кола.

Увесну - туманнасць мая
будзіць надзею з марай...
Улетку - суніцаў слодыч!
Увосень - на вуснах горыч.