Все ж...

Алеся Якушкина
покидаєш мої думки.покидаєш мене на завжди.
ми тепер не перейдем на ти, і останній схід сонця побачім.
і ця усмішка, так,так ця усмішка.
довго,довго я пам'ятатиму.
телефонні дзвінки не прийняті,але все ж...
напевно чекатиму.