В. П

Алеся Якушкина
Закриваю очі руками.
Щоб люди не бачили сліз..
Ці сварки,скандали між нами…
Не раз пакувала валізи…
Хвилини,години….
Невпинно….
Білети,купе, вагони.
Біжиш кудись, а куди…
Головне навперегони.
Обертаюсь…замислююсь.
Боляче…
Вже напевно краще не буде.
Сильна я, сильний ти.
Завтра інше…
Наші серця і душі загубить.