Завтра

Алеся Якушкина
Завтра вже не весна.
Завтра не буде як завжди.
Я напевно не та , що була вчора, я справжня!
Завтра,тебе не стане,
Завтра прийде печаль.
Завтра я все забуду,знаєш мені не жаль!
Завтра я встану ранком,
Повітря глибоченько вдихну!
Завтра тебе не стане,
Напевно вже не люблю...