До матусеньки

Елена Бондарь Бондаренко
Я для тебе, матінко, скільки слів придумаю
Лагідних, гарнесеньких, як сама весна.
Ти ж моя лебідочка, королева-квіточка.
В мене ти, ріднесенька, на землі одна.

Приспів:
Тільки мама тепло гляне, тільки усміхнеться –
Серденько моє вже тане, пташкою заб’ється.
Цілий світ у слові «мама»,
Весь безмежний дивний світ.
Хай живуть на світі мами!
Мами всі, живіть сто літ!

Тепле моє сонечко, простягни долонечки –
Я на них голівоньку тихо прихилю.
Ти ж моя порадонька, моя щира правдонька,
Я тебе, матусенько, над усе люблю.