Майте на увазi...

Кукин Квакин
Нам завжди  хочеться, як краще,
Чомусь виходить все не так...
Невдача розкриває пащу,
Неначе жадібний хижак.

Ми хочемо втікти від неї,
Щоб наздогнати не змогла,
Щоб не псувала наші мрії, 
І не робила свого зла.

Не всім вдається це зробити,
Але здаватись непотрібно.
Невдачу треба зупинити,
Вона відстане безсумнівно.

Якщо на неї не зважати,
Уваги їй не приділяти,
Старатися ігнорувати,
Вона й не буде приставати.