Кохання

Василий Никонюк -Партия Регионов
А я дивилась і мовчала
Слова стояли у грудях
І не могла найти початок
Голос не слухався мене
Немов мороз скував всю мене
А кров шуміла у скронях
А я дивилась і мовчала
Не розуміла чому так

             Пр   2р
Стою мов скована стою, стою, стою  немов чужа я
Все стало враз і світ змінимсь пройшов, пройшов ти біля мене
А я люблю і ти казав,  перон твій поїзд покидає
Немов закляття на мені, життя  самотнім стало знову


Я не зустріну більш  тебе,
Сльози закрили очі
А споминати про тебе
Буде клітинка кожна
 Не  відшукати не знайти
Загублене кохання
Лиш  знаю  місто я твоє
Кохання там моє кохання


                Пр   
Стою мов скована стою, стою, стою  немов чужа я
Все стало враз і серце світ пройшов, пройшов ти біля мене
А я люблю і ти казав,  перон твій поїзд покидає
Немов закляття на мені,  життя  самотнім  знову стало

                2р
Неначе руку у руці  ти взяв мою тримаєш
Відкрити очі я боюсь щоб все це не пропало
Неначе казка про любов слова і подих чую
Відкрити очі я боюсь   я так розчарувалась