Навiки пiсня в серцi збережеться

Галина Яковлева Украина
Звучить магічно українська пісня,
В ній велич духу, часу, та життя.
Передається з поколінням в покоління,
Її смілива гордість, почуття.

Натруджена краса віночком в’ється,
Шляхетний подих предків та морів.
Дубів столітніх мармурові віти,
Народу сила. Спів у колиски матерів...

Плекаймо друзі та цінуймо,
Споконвічний прадідівський шлях.
Навіки пісня в серці збережеться,
Допоки житиме вона в думках.