Захоплення

Гарри Поттер1
***
Твоє захоплення толкове,
на акробатику ходив,
моє захоплення казкове,
я інколи вірші робив.

Життя людини є багате,
захопленнями обійняте.
Стає воно життям людини,
і це є ціль розумної машини.

Захоплення можна міняти,
і лиш одне не забувати:
"Використовувати у житті,
щоб не лежало на землі."