Останнiй подарунок

Графиня Лия
Дощ...
Сьогодні    ми    кохаємось    востаннє...
Завтра    будуть    слова...    напевне,    сльози...    прохання...    докори...   
А    сьогодні    тільки    насолода...
Востаннє    володієш...    примарне    щастя...    шалений    ритм...    поцілунки    до    болю    у    скронях...
Ти    шепочеш    слова    кохання...    Байдуже...
Сьогодні    останній    тобі    подарунок...