Танець

Графиня Лия
Це    був    просто    танець...    Помах    вій    -    і    очі    в    очі...    Тремтіння    тіл...    Майстерно    -    круазе...    Різниця,    яка    могла    би    бути    прірвою    стерлася...    Чуже    стало    трепетно-рідним...    Цілунок    долонь    і    запах    волосся...    Юна    запальність    і    виважена    пристрасть...    Відвертість    рухів    і    думок...    Вихор    почуттів    змітав    все    на    своєму    шляху...    Від    наелектризованого    повітря    погасли    свічки...    Під    зоряним    небом    танець    набирав    шаленого    ритму...