Терарiй

Алексей Ковалевский Укр
Погляди рептилiй напiвсоннi.
I — провальнi...
                О бездонь магнiт!
Поцiлунки вихорiв солонi,
На чолi моїм — остудний пiт.

Та терарiй той —
На цей терарiй
Дивиться спокiйнiше, либонь,
Анiж я.
                Ну що в менi, примарi?
Ну жахи, ну клiпальця безсонь...