Прочитають тебе у Канадi...

Алексей Ковалевский Укр
Прочитають тебе у Канадi,
Може, тут iще декiлька душ.
I в пронизливому зорепадi
М’ясники запрацюють чимдуж.

Не стрiпнеться нiхто при сокирi.
Не зупинить нiкого рядок.
Хуги витимуть, наче звiрi,
Вiд похмурої бойнi за крок...