Сплива час...

Лора Васко
Чому так швидко час минає?
Як крига тане у теплі...
А деколи все завмирає
Неначе пауза в житті...
Але всерівно,беззупинно
Спливає час...
Колись яскраве сонце встане,
Але то буде не для нас...
І захід жовтий з помаранчем
Заллє красою навкруги...
Та всього цього не побачать
Ті...
Котрих час вже сплив.
І стануть часом дні кохання...
Зіллються буквами в вірші...
Спливає час...і день останній...
І хочеться кричать:"Живи!!!"
Але в останнюю хвилину
Мабудь відчується прилив
І хвиля часу вмить підхопить,
І понесе в безмежний вир.