Рай-Оленiвка Гарний ранок

Ив Кабачек
Пень старий заривсь у мох,
Клен ось на сторожі.
Біло – зелено. Горох
Квітне при дорозі.

На ставок туман упав,
Чайка в небі скиглить.
Вітер шлях переступа,
Хилить хліб не стиглий.

Гарний ранок край залив,
Завжди хай так буде,
Щоб на цій землі жили
Всі щасливо люди.

Рівні щоб вони усі
Та були на світі.
Їх вітайте від душі,
Вірші, мої діти.    1969