Колискова

Наталья Симонькина
Не може заснути маленьке дитя
Бо маму чекає мале немовля
Не може дочекатися тії хвилини
Коли мама прийде до своеї дитини.

Ось мама іде,колискову несе
Присяде вона біля ліжка свого
За ручку торкне
Приголубить його.

І ніжно-ніжно поцілує
Погладить,потім помудрує
Подивиться в маленькі очі
Щоб в снах були яскраві ночі.

Співатиме,як сильно любить
Свою потіху не забудить
Щоб ріс здоровим і щасливим
На радість людям і родині.

Тепер матуся вже спокійна
Що тихо-тихо навкруги
І немовля заснуло кріпко
Йому прекрасні сняться сни.