Не можу жити я без тебе!!!

Наталья Симонькина
Не можу жити я без тебе
Моє життя,немов те небо
Яке не може без зірок
Без сонця,дощика й пташок.

Без тебе,як гроза без грому
Як пісня лине без душі
І правда та,що без обману
Що кораблі без океану.

Не можу жити я без тебе
Неначе вітер,що без степу
Який гуляє навкруги
Що підіймає ті степи.

Без тебе наче птах без волі
Немов троянда без шипів
І ті поля,що без врожаю
Як річка та без берегів.

Я наче місяць,що без ночі
Той теплий ранок без роси
І творчість та,що є без музи
З тобою всі мої думки!!!