***

Андре Ева
інколи хочеться почути твій голос
він промінь у безголоссі голосів
по тілу від кінчиків пальців холод
мені не дістатися до тих берегів

мені не доплисти до краю мрії
мені не проникнути в думки твої
я буду шукати стежину надії
щоб разом з тобою згоріть на землі

я знаю : цей трепет у серці мине
відцвіте та весна,що породжує ніжність
та кохати і вірити,це головне
шукати в секунді згадку про вічність