Звуки Вiвальдi скрипкою ранять душу

Валюша Александрова
"А":
Звуки Вівальді скрипкою ранять душу.
Штрауса вальси кружать мене , як  в сні.
Чашу Грааля випить до дна я мушу,
Винний напій заколисує в дивнім сні.

Пристрасть любові породжує нові бажання,
Я відчуваю на дотик твої думки,
Ти поцілунком буди мене знову зрання,
І промайнуть за цю ніч довжелезні віки.

Зорі надворі віщують весняне дійство.
Вітер Південний говорить: "Іде час змін!"
Вірю в хороше і добре відверто, дійсно
Рок мені служить, сьогодні зі мною він.