Про вiночок

Дианочка Сердюк
Ой, піду, піду в садочок,
зроблю там собі віночок
все з ромашкового цвіту,
щоб сподобатися літу!

Поки вінок виплітала,
пісні радісні співала
про калину над ставочком
і про дівчинку в садочку.