***

Твоя Любимая Фобия
Ми тут і ніде , в моменті і ніколи
бомби ,що живуть в тобі
душевна мерзлота і холод
тонуть в таємному теплі

Ми будемо бомбами ,що впадуть на сонне місто
Не залишивши нічого мертвого і злого
Ми будемо тими дітьми,що виб”ють шибки млисті
В твоєму брудному,страшному,темному логові

Ми будемо зіркою ,що веде до цілі і краху
Того , що зазнається ,годує фантомами
Ми рознесемо в пух і прах твою планету Раху
Залишившись знайомо –незнайомими

Ми будемо тими , ми будемо цими .
Ми будемо цирком і циніком
Не чекай , але мимоволі  надійся
Заряди світла осліплять очима щирими
Священу віру в бога й біса

Ми тут і ніде , в моменті і ніколи
бомби ,що живуть в тобі
душевна мерзлота і холод
тонуть в таємному теплі