Силы в природе

Алексей Макушев 2
До Си, до Оси – Си-л…
П-Ре-обретая СилУ…
У-сил-ива-ется – Л-иса…
И становится – лисом…

Сил – лиС, с помощницей…
По мощ-ниц-ей се-реб-ра…
Се реб – равы в иудаизме…
С-ил в при-роде….