Стереотипи

Анна Гонта
Усе про все...Закінчився той час.
І кожен раз летить стара ракета.
Долаєш відстань в тисячі за раз.
Та просиш вибачення, як замість привіта.

Немає більше творчих годівниць.
І кожен погляд не заходить в душу.
Ти віриш в диво стоячи біля криниць.
Не принесуть вони нічого, тільки сушу.

Шукати істину давно не в моді тут.
Потрібно лише йти назустріч долі.
А якщо ні...то в подарунок лише кнут.
Не допоможе, то отримаєш пуд солі.

Всі хочуть буть щасливими, коли...
Немає натяку на подарунок долі.
Та все одно вони не бачать власної мети.
І вже не прагнуть навіть волі.