А ми з тобою...

Раиса Андрейчук
А ми з тобою під вербою
В коханні вірному клялись.
Та не судилося. Рікою,
Дороги наші розійшлись.

А памятаєш як з тобою,
Нам з неба падали зірки.
Тоді бажання не вгасало
Триматись разом назавжди.

Та повернула геть дорога
У різні боки, ти в селі,
Робить в колгоспі залишився.
А я навчалась в МГІ.

Так у Москві знайшла роботу.
Ще довго слали ми листи.
Та рано вранці, у суботу,
Зовсім розбіглися шляхи.

В цей день яскравий, грав весілля.
Маруся - подружка моя.
Рятує  бурячок від зілля,
В бригаді старша - ланкова.

Саме вона мені призналась,
Що вже давно любов у вас.
Пригадую, з тобою гралась:
"Тебе кохаю я, Юрась!"

Чи вже тоді вона любила,
Чи після зійшлися шляхи?
Тож я бажаю лише щастя
На довгі довгії роки!