Рай-Оленiвка Не говорiть ви про кохання...

Ив Кабачек
Не говоріть ви про кохання –
Пройшов давним – давно той час.
І зрозуміть мої бажання
Тепер уже це не для вас.

Не треба, ні, ламати руки
І цілий світ ви не кляніть.
Не зрозуміть мої вам муки,
Моїх жадань не зрозуміть.

Усе проходить, все минає,
Як вчора день, як вечір цей.
Нехай нещастя вас не знають,
Сльоза не капне хай з очей.

Не знайте ви ніколи суму,
Хай радість сяє із –під вій.
Не зрозуміть мої вам думи.
Не зрозуміть моїх вам мрій. 1969