Рай-Оленiвка Таке вже лiто

Ив Кабачек
Таке вже літо в цій землі:
Ховають сонце хмари.
За вітром вітру ходить слід
І дощ щоденно шпарить.

Таке вже літо. Урожай
Йому завжди в придачу.
Такий у червні рідний край,
Така у нього вдача. 1969