Рай-Оленiвка Ранкова прохолода...

Ив Кабачек
Ранкова прохолода.
Собі ви уявіть:
Метелик захолонув,
Бери його в траві.

Закаркала ворона,
Перелетіла став.
А далі через гони
Пшениця і жита.

А в них там перепели –
Зерна їм ждать свого.
Нехай сидить метелик,
Легке життя його,

1969