Писати не варто...

Ив Кабачек
Моїх біографій писати не треба,
Достатньо лиш вірші одні прочитати.
Земля там вся наша і синє там небо
І думи, що мали і будемо мати.

Моїх біографій писати не варто,
Достатньо у вірш лиш один заглянути.
Там мрії рожеві, насмішки і жарти,
Минулі, майбутні, теперішні пути.             1969