Сон

Кая Лорэнс
Хто ти є? Цього не знаю.
 Тебе зустріла уві сні...
 Тепер в реальності шукаю.
 А чи знайду я? Мабуть, ні...

 В моє життя ти увірвався
 Лиш мрією, що в сні живе.
 І образ твій в душі зостався...
 Тепер життя як сон пливе...

 Я вдень чекаю тільки ночі,
 Коли побачу образ твій,
 І твої ніжні, добрі очі
 Залишать слід в душі моїй...