Коли...

Минлыва
Коли пройде цей внутрішній неспокій,
Що полохливим птахом в мені є?
Коли здолаю я полон безсоння,
Що дихати спокійно не дає?
Коли минеться все, що так тривожить?
Коли загоїться, що в мені так болить?
Коли я стану знову саме тою,
Яка життю радіє в постатях людських?