***

Пашкевич Андрей
Дзе мая радзіма?
Дзе мая краіна?
Дзе мая матуля?
Хто мне скажа?

Там дзе лятаюць буслы,
Там дзе ходзаць зубры.
Там дзе шмат рек і азёр,
Там дзе жіве дзіўны народ.

Там дзе заўсёды мірна,
Там дзе свеціць сонейка.
Там дзе родзіліся продкі,
Там дзе жівешь ты.