Курка та пiвень

Дианочка Сердюк
Каже курка півневі:
-Купи іграшки нові!

-Ні! Не буду купувати!
Буду сам вночі співати!

Каже курка півневі:
-Купи валянці нові!

-Ні! Не буду купувати!
Де ж мені ті гроші взяти?

Почни, курочко, нестися,
щоб грошима запастися!

Будем яйця продавати,
та на валянці збирати!

-Ой! Мій півнику чубатий!
Де ж курчат будемо брати?