Я для тебе пишу казку

Инна Койнаш
Я тебе попрошу кохати,
Попрошу з розуму звести.
Я хочу біля тебе палати
І для тебе пристрасті нести.

Я тобі віддаю карі очі.
Я тебе поцілунками втішаю.
Я тобі дарую цілі ночі,
На сум секунд не залишаю.

Я для тебе пишу казку,
Де ти шалений і безстрашний.
Я перед тобою знімаю маску,
Де мій образ чистий і прекрасний.