Як я тебе люблю

Инна Койнаш
Я тебе непомітно уб'ю...
Твоїми ж словами...
Я солод душі твоєї зіп'ю...
Своїми ж вустами.
Я тебе до себе заманю...
І знущатимусь ночами.
Я в своєму серці тебе зачиню...
І закую золотими ланцюгами.
Я твої надії розтопчу...
Своїми каблуками.
Я на твій стогін промовчу...
Зберусь з думками...
В очі пристально загляну
Без ніякого жалю!!!
Я тебе заберу в нірвану
І покажу як я тебе люблю!