не вiдiбрати... миттеве

Фиолетта
не відібрати недотОрканості слів...
а неторкАнність подиху і звуку
нетаненням невипавших снігів
прийде у снах, які наснились"в руку".

не відібрати безнадійності надій,
тремтіння і крилатість неба,
мовчання світла...
і несамовиту ніжність вій.

не відібрати нас… у тебе