допоки ще... миттеве

Фиолетта
допоки ще не оголошена війна
слізьми не витекла з екрану
і плазмою освітлена рука
ще не відчула ані холоду ні спаму…
по чорних ґудзиках клавіатури
в квадраті пам’яті чотирьохмірних мурів

раптово затремтить
 на слові лю…