дзен-п яницi

Повзык Рома
кожна випита пляшка підносить тебе до нірвани
кожен келих прочищає тобі чакри
твій особистий дзен-буддизм
у
  кожній
          піцерії
                і
                пивниці

усі ці будди що люблять живе нефільтроване
говорять про щось своє певно шепочуть мантри
беруть арахіс наче перебирають чотки
вони
     кожного
             вечора
                шукають
                просвітлення

і час від часу приєднуючись до них
помічаєш у їхніх очах спустошеність
вони
     так
         і
           не
              змогли
                знайти
                свого
                Вчителя

08/06/12