Так при мно

Блинов Виталий
Так приємно на море дивитися
Рахувати хвилі з нудьги.
І заходу посміхаючись
На піску малювати сліди
---
Так приємно в обіймах коханої
Зустрічати поцілунком світанок
Так приємно коли серце тане
Потопаючи в очах твоїх