Незрозумiла любов

Макс Янг
І слухай ти бо тільки раз пишу
в серці полум'я і тяжко я дишу
хоч і бар'єри ставлю я
і рву коріння цього почуття

три роки праці і ось так
без певної на те причини
і огортав мене лиш сум та мрак
і біль чекав цїї кончини

і іскра ця що змушує писати
ці почуття мені ніколи не пізнати
і все що будував я роки ці
зруйнували твої руки ті

хоч я тебе ніколи і не бачив
і чи побачу я взагалі тебе
але там хтось вже передбачив
і не дізнаєшся ти що ось я є

колись я знайду ці рядки и покажу тобі
і скажу тобі лише чотири слова
"Я належу лиш тобі"
не марнуючи хвилин я поцілую

і ніжністю хвилина буде повна
і в пам'яті лишиться вона
і цінуватимеш життя ти вже сповна
бо в серці завжди лишиться вона

лише одна така чарівна і прекрасна
чудодійна та яка у ряснах 
вона безсмертна, розумом керує 
любов яка усім життя дарує

і на кінец тримаючи тебе за руки
і щиро дивлячись тобі у очі
ніжно поцілую я ніщо
і потім вічно бачитиму муки.

тебе же нема, тебе я сотворив
і зараз я іду та плачу, бо я ніколи не любив.



Grey. 
22:10, 28.12.2011.