Три правила життя

Макс Янг
Три правила існують у житті
це парадокс - найперше
одночасно так і ні
і наші мізки в сіті загнані

життя - це таємниця
не витрачайте марно час
як та заперта темниця
вона чекає нас

гумор - це номер два
зберігай його для себе
жалій тих в кого його нема
і зі сміхом по відношенню до себе

Зміни - це третє вже
ніщо не залишається колишнім
зміни, зміни і вже уже не вже
і час здається нам поспішним.

але це все не так 
то ми сліпі, не бачим усього
бо в нашій голові бардак
і я не написав того всього.



Grey.
1:51, 30.12.2011