Диво? Горе? - Птах!

Макс Янг
і наче так але й не так
як по алеї ходить птах
намагається взлетіти
але щось мабуть не так

наодинці він летить
на публіці ногами ходить
у нього щось там цокотить
годинникар його заводить

те що хочу я сказати
перероблю я в інше
менше будете ви знати
і буде тільки ліпше

це диво птах на ймення час
летить, та ходить не стоїть
так мало його в нас
а ми всі тільки можем нить.

я можу довго так писати
але чи донесу до вас
те що треба поспішати
птах не робе щось для нас.



Grey.
20:25, 05.01.2012.
Будет поздно. да это знак.