Тiнь чи сонце?

Макс Янг
В тіні чи в сонці
буде йти вистава
в кулаці чи на долонці
триватиме забава

ні, не забава, мабуть лава
і сенс став краще...чутно?
і слово гарне лав, ой лава
що уже відчутно?

та ні не думаю, гадаю
від лави трохи я стрибаю
баю, баю колихаю
чи колихаюсь, чи кохаю

як маріо по трубам
і бонуси у зріст
так мабуть я по губам
змінився трохи зміст

сподіваюся мене читают
тобто вірші не мене
думки мої тікають
і там очікують тебе.



Grey.
20:46, 5.01.2012