Бiй

Макс Янг
І ось зістрілись ми на полі бою
два рицарі в броні
в обох серця мов у неволі
сидять за гратами мов у тюрмі

Чи переможу я?
Чи переможе він?
Чи я це ти, а ти це я?
Чи він це ти, а ти це він?

Чи може я собі придумав
Чи обману хмара наді мной
Краще щоб я усе оце надумав
Бо серце знову скаже ой.

багато бачив я ударів
але таких я честно не чекав
потужні, сильні та болючі, як ті карі
...очі, очі котрих чекав єнд фал ін лав

хочеться мені піти не повертатись
як у фільмах під закат один
але прагну я лишитися, зостатись
з боєм чи без бою з ним?

поразку з гордістю прийму я
бо програвати кожен мусить з честю
може я кажу якусь фігню
не можу відризнити правду та брехню

ти мабуть зараз з ним
а я сиджу в кафе один
ні смс ні повідомлень
я, як той олень без мовлень

може я уже програв?
може ловити треба менше гав?
може я один лише вулкан виз лав?
невже усе оце обман?

немає доказів що тру, що фоллс
ні поцілунку ні хоча би взору
для мене вистачило б кілька колс
чи щоб щось довести треба покоряти гору?

Вибач, за такі сумні рядки
Пробач за всі дрібні ті сори
пробач мене за всі оті думки
скажеш треба, і я піду на гору.



Grey.
15:26, Понедельник, 23.01.2012.
скажи одразу щоб потім було не так боляче.