Ми переможем

Макс Янг
Живеш своїм життям і думаєш що трабли маєш
сессію не здав? нема де жити? і грошей не бачив та не знаеш
у порівнянні це все лише собаки будка
дивлячись з хмарочАсу..так мало часу

і вони просто живуть...чекають
а ми фігнею заклопотані
і найцінніше що тоді ті мають
хто чекає просто слів життя так, ні

а ми дурні іще повчаем..."як останній день живи"
і сказане...і той хто каже...викличе лиш посмішку
але я вірю не настане день той її жниви 
для бабці в капішоні як мішку...давай без поспішку

і час вже як валюта виступа
і хтось вже до порогу підійшов...тихо так ступа
зустрінем ми її та проведем без втрат
без страт та переплат. як друг піде та бабця до своїх тих врат

ось так живем не помічаем
для себе самі ми, сидим за чаем
а там проходе битва грізна
з кров'ю, з болем, із сльозами...бої епічні драми

піднят вгору гордо стяг червоний
і ми йдемо з пером на меч
і твій дух неугомовний
і в ворогів страх в очах безмовний

як армія червона, як той наполеон
здолаем час та одержим перемогу
вольовий хардкор режим на полі "on"
і ворожі колокола заб'ють тривогу...

все буде добре. меч до бою
до плеча його, поклон.
і почнеться битва....друзі з тобою
як переможем знов поклон. 
було вас двое вижила лиш ти єлон

це перемога. ми переможем.
все ми зможем.



Grey.
12:07, Пятница, 03.02.2012.
Ты поклонишся два раза. перед и над ней.