Черешневi грози

Татьяна Водяна
Черешні щедрі грона
               в зеленому садку
                всміхаються вишнево.
По росяній стежині
               босоніж я пройду
                заквітчана травнево.
Світанок сонця край
               за хмару грозову
                схова нетерпеливо.
І блискавки, й громи
               в небесній далині
                видзвонюють гнівливо.
Відлунок золотий
               у краплі дощовій –
                веселки променеві.   
Назавжди збережу
               у пам’яті своїй
                ці грози черешневі.